Bimaris

 

Medlemmer og støttemedlemmer af Bimaris:

 

Bimaris har dels AKTIVE udøvende og udstillende medlemmer, dels STØTTEMEDLEMMER.  For at være aktivt udstillings-berettiget medlem skal man enten: a): Have afgangsbevis fra et statsanerkendt dansk eller udenlandsk kunstakademi eller lignende institution; eller b): Have deltaget i mindst to censurerede udstillinger inden for de sidste 15 år; eller c): Have ansøgt BIMARIS om medlemskab og have indgivet et antal værker, som er blevet godkendt efter diskussion og flertalsafgørelse på et af BIMARIS’s medlemsmøder (se under "Optagelse").

Bimaris støttemedlemmer er personer, der ønsker at være med i Bimaris og kan tilslutte sig sammenslutningens vedtægter og formål, men som ikke opfylder kriterierne for at være udstillings-berettiget medlem. Støttemedlemmer har fuld stemmeret ved generalforsamlingen.

Klik på et navn nedenfor for at få vist vedkommendes medlemsside med kunstner-CV, eksempler på værker og kontaktadresser. Der er i nedenstående oversigt ikke gjort forskel på medlemmer og støttemedlemmer.