Optagelse i Bimaris

Sammenslutningen optager malere, grafikere, tegnere, installationskunstnere, skulptører, keramikere, glaskunstnere, foto- og videokunstnere. etc. 

Udøvende kunstnere med fast bopælsadresse på Bornholm kan søge optagelse som udstillingsberettigede aktive medlemmer. 

 

En af følgende betingelser skal være opfyldt 

a. Afgangsbevis fra et statsanerkendt dansk eller udenlandsk kunstakademi eller lignende institution, opført på BKFs liste over anerkendte uddannelsesinstitutioner.

b. Ansøgeren skal have deltaget i mindst 2 censurerede udstillinger inden for de sidste 15 år. Dokumentation enten i form af bevis fra udstillingsansvarlig eller i form af dokumentation fra publiceret materiale skal vedlægges ansøgningen.  

c. Vedkommende skal have ansøgt BIMARIS om medlemskab og have indgivet et antal værker, som er blevet godkendt efter diskussion og flertalsafgørelse på et af BIMARIS’s medlemsmøder

 
For at tilmelde dig som aktivt, udstillingsberettiget medlem skal du sende os en mail - se under KONTAKT

 

  • En kopi af dine adgangsgivende papirer: Enten afgangsbevis fra et kunstakademi eller en lignende kunstinstitution (se adgangskrav) 

  • og/eller dokumentation for mindst 2 censurerede udstillinger inden for de sidste 15 år 

  • og/eller en ansøgning om optagelse, hvorefter der kan træffes aftale med Bimaris om fremlæggelse af et antal værker på et af sammenslutningens møder


Hvis du ønsker at blive "støttemedlem" skal du blot maile, at du tilmelder dig ved at sende os en mail- se menuen "KONTAKT" . Eller du kan henvende dig til et hvilket som helst medlem af Bimaris og lave nærmere aftale.

Bimaris støttemedlemmer er personer, der ønsker at være med i Bimaris og kan tilslutte sig sammenslutningens vedtægter og formål, men som ikke opfylder kriterierne for at være udstillings-berettiget medlem. Støttemedlemmer har fuld stemmeret ved generalforsamlingen.

Følg Bimaris

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

​© 2018 bimaris